CHAMPAGNEPROJECT

Champagnedamer! Jeg har tidligere tegnet en del damer som kommer med sitater og kommentarer om forskjellige saker og ting. Disse damene skal nå samles i en liten bok som skal utgis på Skald Forlag høsten 2012! Hurra!

Det jeg har gjort tidligere er å skrive ned i "Champagneboka" morsomme ting som blir sagt av mine lett beduggede venner til tider, og illustrert det. MEN det har ikke kun vært fyllasjargong, mange av sitatene er sagt av mennesker som rett og slett bare har sans for en god kommentar. Eller bare kommentarer som genereres av generell hverdagsgalskap. Fellesnavneren er at jeg har hatt med meg "Partyboka" eller "Champagneboka" og har fått skrevet ned det som ble sagt.

Det hele startet faktisk for 10-12 år siden, da vi hadde med oss en liten notatbok og reisebok på diverse interrailer og festivaler. Notatbøkene ble etterhvert fast inventar på fester, byturer og konserter/festivaler, så vi har mye gøye sitater å ta av. Litt som en hyttebok eller do-bok, bare at i disse bøkene har det både blitt skrevet, tegnet og teipet fast morsomheter opp gjennom årene.

Det jeg nuh skal gjøre, er å utvide repetoiret mitt til å involvere mennesker jeg ikke i utgangspunktet kjenner til å være med på boken med arbeidstittel "Champagneboka" eller "Fulledameboka".

Så hvis du legger igjen et sitat her på bloggen skal jeg annenhver uke plukke ut et jeg skal tegne til, og kanskje, kanskje, en vakker dag, kan tegningen bli en del av boken:) Håper du har lyst å være med på moroa:)

Eksempler på tidligere sitater:

"Ups! Der begynte visst tyngdekraften å virke igjen." (Etter fire timer intens dansing på utested i Paris)

"Du, eg drikker meg sjøl pen eg. Ikkje deg. Sorry." (Hørt på Garage i Bergen)

"Ah, frihet, i en liten bukse". (Parodi på Libressereklame i taxi på vei hjem fra byn, i for liten bukse som man endelig kan ta opp øverste knappen på.)

"Nei takk, jeg er ikke i pølsehumør." (Hørt utenfor Pølseboden i Kongs Oscarsgate i Bergen)

"Tunfisk er ALT." (Litt uvisshet om hvor dette kommer fra;)

"Er dette vann som burde vært drukket for lenge siden det?" (Ja, den sier jo seg selv)


Så nå ser dere kordan ståa e.

;)

OPPDATERING:
Jeg har fått en del av champagnesitatene på mail, så gjør gjerne det hvis ikke du vil legge dem som kommentar. post(at)gunvor.no
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...