fredag 19. november 2010

Ho ho! Jobbings til marked!

1290180505900

I morgen skal jeg være på stand på brukskunstmarked i Grieghallen i Bergen. Skal opp kl seks, rigge halv åtte, og så åpner det kl 10. Så nå har jeg tegnet og tegnet, håper virkelig det blir litt avkastning i helgen:) Gleder meg!

3 kommentarer:

 1. Lykke til i helgen :O) Tenkte å være med selv, men fordi jeg bare lager billig "smånips" så ville jeg gått i tap på grunn av deltageravgiften. Men satser på Skostredet og Oslo(Blå) til våren da. Kanskje vi ses der :O) Ha en vidunderlig helg på marked ☀ :O)

  SvarSlett
 2. :O)
  På bloggrunde nå så kom jeg over en annen av mine favorittbloggere, Ida Victoria og hun har skrevet opp "bilder av Gunvors" på ønskelisten til jul :D Ønsker meg ett jeg også men ikke funnet ett med en tekst som er 100% meg ennå, måtte i såfall vert den med muffins i frysn. hehe :D
  http://idaogmuskatt.blogspot.com/2010/11/skriver-du-nskeliste.html

  SvarSlett
 3. OOooo kult:) Takk for tips, det var kjempegøy å lese! Gikk helt grit på marked, ikke heidundranes men i allefall med litt overskudd. Og så var det så gøy å se reaksjonene til folk, når de begynner å le når de ser noe de liker som jeg har teget. Ha ha!!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Grab This Widget