tirsdag 25. oktober 2011

OUTDOOR DRAWING

At about one o' clock today I left the office to go home and continue drawing there, because it was so sunny outside and I didn't want to miss out even if I had to work. So I placed a makeshift desk on our balcony and started my illustration for a project I'm in on. The project is actually a group of people drawing for a different theme each month, and this month the theme is "A lucky day".

I'm drawing my lucky day as a collection of everything I enjoy;) Like today:)

7 kommentarer:

 1. ...kanskje du må teikne min framtidige tattovering... fiiine teikningar i sola!

  SvarSlett
 2. Oooooh, jeg går og drømmer om en trådsnelle som den på tegningen over, på venstre underarm, og en kolinskypensel på høyre;) burde man?

  SvarSlett
 3. Så herlig å vere ute i godværet. På vestlandet er ikkje ein bortskjemt med slikt så då må vi berre nyte. Eg har gått tur i dag:). Det høres sååå kjekt ut å få vere med i ei gruppe som jobbar saman med ulike tema. Har tenkt at vi skulle hatt ein blogg her i Norge ala Illustration Friday. Da får ein høve til "møte" og boble ilag med andre kreative sjeler her i landet. Uansett, lurte på den pennen du tegner med. Den ligner på min favorittpenn (det står pilot g-tec-c4 på min), men denne selger dei ikkje lenger på librisbutikken eg har handla på. Har ikkje funne den andre plassar heller. Kan eg spør hjå kva kjede du har kjøpt din penn? Den er så tynn og fantastisk å tegne med. Heilt vannfast er den ikkje men veit du evt om den er lysekte? Puh, det blei ein lang kommentar. Kjekt å sjå innom deg her:)

  SvarSlett
 4. Jepp! Nyta finavéret! Var nettopp innom Girlsdrawingirls.blogspot, de gjør litt det samme så var litt inne på tanken allerede, så moro at du skulle nevne det og:) Gruppen tegningen min er til heter Kos og Tegn, du kan søke etter den på faebook så får du se lit andre ting og. Pennen er geniaaal, er den samme som du nevnte. Jeg liker at den renner utover litt, og at den blir grå og ikke lilla når den flyter utover. Aner ikke om lysekte:D kjøper den på nordlibutikkene. Ha en fin dag videre, jeg skal prøve å snike til meg et glmt av nordlys i natt:)

  SvarSlett
 5. Hei igjen Gunvor. Takk for tips og gleder meg til å sjekke ut Kos og Tegn. Artig å sjå kva andre lagar:)Supert å høyre at Nordli har pennane. Puh! Har vore litt krise å ikkje finne nye. Har rast over Staples og andre typer kjeder etter ei ny liknande penn utan hell, men no er eg redda. Samboeren min jobbar utanfor byen og der skal det vere ein Nordlibutikk. Skal sende han dit sporenstreks etter jobb. Tusen takk for hjelpa- du er en knupp!

  SvarSlett
 6. Hei igjen. No har eg endelig kara meg på Facebook. Kan ikkje finne Kos og Tegn. Har du ei lenke?

  SvarSlett
 7. https://nb-no.facebook.com/groups/kosogtegn/ :) var veldig kjekk gjeng!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Grab This Widget