fredag 4. februar 2011

CHAMPAGNEBOKA!

Champagnedamer! Jeg har tidligere tegnet en del damer som kommer med sitater og kommentarer om forskjellige saker og ting. Runde 1 med damer ble stilt ut på Moster Amfi, og det var en sukksess, så nå blir det Runde 2. Champagnedamene skal nå samles i en liten bok som skal utgis på Skald Forlag høsten 2012! Hurra! 

Det jeg har gjort tidligere er å skrive ned i "Champagneboka" morsomme ting som blir sagt av mine lett beduggede venner til tider, og illustrert det. MEN det har ikke kun vært fyllasjargong, mange av sitatene er sagt av mennesker som rett og slett bare har sans for en god kommentar. Eller bare kommentarer som genereres av generell hverdagsgalskap. Fellesnavneren er at jeg har hatt med meg "Partyboka" eller "Champagneboka" og har fått skrevet ned det som ble sagt.

Det hele startet faktisk for 10-12 år siden, da vi hadde med oss en liten notatbok og reisebok på diverse interrailer og festivaler. Notatbøkene ble etterhvert fast inventar på fester, byturer og konserter/festivaler, så vi har mye gøye sitater å ta av. Litt som en hyttebok eller do-bok, bare at i disse bøkene har det både blitt skrevet, tegnet og teipet fast morsomheter opp gjennom årene.

Det jeg nuh skal gjøre, er å utvide repetoiret mitt til å involvere mennesker jeg ikke i utgangspunktet kjenner til å være med på boken med arbeidstittel "Champagneboka" eller "Fulledameboka".

Så hvis du legger igjen et sitat her på bloggen du føler at du MÅ dele fordi det er så gøy, skal jeg no og da uke plukke ut et jeg skal tegne til og legge det ut her. Og kanskje, kanskje, en vakker dag, kan tegningen bli en del av boken. Håper du har lyst å være med på moroa!

Eksempler på tidligere sitater:

"Ups! Der begynte visst tyngdekraften å virke igjen." (Etter fire timer intens dansing på utested i Paris)

"Du, eg drikker meg sjøl pen eg. Ikkje deg. Sorry." (Hørt på Garage i Bergen)

"Ah, frihet, i en liten bukse". (Parodi på Libressereklame i taxi på vei hjem fra byn, i for liten bukse som man endelig kan ta opp øverste knappen på.)

"Nei takk, jeg er ikke i pølsehumør." (Hørt utenfor Pølseboden i Kongs Oscarsgate i Bergen)

"Tunfisk er ALT." (Litt uvisshet om hvor dette kommer fra;)

"Er dette vann som burde vært drukket for lenge siden det?" (Ja, den sier jo seg selv)
champagnedame

4 kommentarer:

 1. Åh for et gøy prosjekt! :D

  Jeg må inn i tenkeboksen nå.. har da ledd meg skakk mang en gang pga slike kommentarer, men det var det å komme på dem.. ;)

  Gleder meg til å se utviklinga på dette!

  SvarSlett
 2. hoho:) ikke tenk så mye på at det må være kjempemorsomt eller noe. mange ganger er det nok at setninger blir tatt ut av konteksten de ble sagt i. er sjelden jeg husker sånne sitater uten at de har vært skrevet ned selv:)

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Den boka vil jeg kjøpe til mine 5 fantastiske barndomsvenninner! Jeg har uttallige sitater, men må bare komme på de først:-) Endel av de er jo sagt i rødvinsmarinert tilstand. Les mer om meg og mine 5 "søstre" i dette innlegget. http://maratonjenta.blogspot.com/2010/12/jentekveld.html

  Ellers har jo Sex&Singelliv endel hærlige sitater:
  "I revealed too much too soon. I was emotionally slutty".
  "I love you, but I love myself more"
  “I like my money where I can see it, hanging in my closet.”
  "My hair hurts" (hangover)
  "I've been dating since I was fifteen! I'm exhausted! Where is he?"

  Men du vil vel ha orginalsitater... Hmm... Sender deg noen om de dukker opp:-)

  Lørdagsklem fra Maratonjenta!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Grab This Widget