onsdag 2. februar 2011

ONSDAGSMONSTERET

1296656588609

Sånn har jeg vært de siste tre ukene. “EEeeeh, joda det kan jeg.” Denne tegnet jeg egentlig til forrige onsdag, men da var jeg vekkreist. Hiltonhotellet vi bodde på var visst vant med bisniss-nisser som ikke betaler hotellregningene sine selv, så det kostet 15 pund i døgnet å koble seg på det trådløse nettet deres. Djiises.

2 kommentarer:

 1. Så søtt Onsdagsmonsteret ditt var!

  Dette kunne vært meg på første dag i ny jobb. "Eehh, joda det kan jeg" (eller rettere sagt Joda, det skal jeg lære meg). Eller når jeg ikke er sterk nok til å si nei til å bli innvalgt i FAU eller styret på lokalteateret "Ehh, joda det kan jeg" (eller rettere sagt "Joda, dette kan jeg bare jeg får ryddet i den allerede veldig travle hverdagen min!)...

  Egentlig tror jeg dette monsteret er en såkalt "snill-pike" i forkledning:-)

  Onsdagsklem fra Maratonjenta!

  SvarSlett
 2. jupp det stemmer nok:) jeg lider av flink-pike syndromet. så det monsteret her er meg som sier ja til litt for korte tidsfrister på oppdrag og andre greier. "joda selvfølgelig kan jeg gjøre det":) og problemet blir jo at jeg faktisk gjør alt for å kommei havn. men da har jeg jo sovnet med tegnepennen i hånden hver kveld i en uke da. haha, kjente meg litt igjen på det å melde seg frivillig og;) eller, å BLI valgt frivillig til ting.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Grab This Widget