tirsdag 22. februar 2011

Come, let’s build a ROCKET!!

salg_gunvor_13_medium

This week I’ve been Seller of the Week at epla.no. And this drawing I made earlier is a good example of how I’ve been feeling during this escapade:) Thank you so much for all your lovely emails and comments! It’s all been like residing on a pink cloud with new surprises popping up at me every time I open up my laptop. I am so very very grateful!

4 kommentarer:

 1. Takk for lykkeønskningen Gunvor! Det trengs! Jeg har vært inne på denne fine bloggen din mange ganger (har jo den listet opp på min blogg oxo). Og jeg hadde tenkt å legge igjen spor, men har vært litt susa på masterstresset. hadde faktisk tenkt å bestille noe fra deg på Epla. Du har så mye fint der! Tar du bestillingsverk på de tingene du syr?

  SvarSlett
 2. Nå har jeg vært og shoppet i eplabutikken din - det er herlige bilder du lager!

  SvarSlett
 3. I dag fikk jeg mitt "Hyggeligmonster" fra din Epla-butikk! Jeg digger den:) Den skal få skape litt hygge i hjemmet vårt:)

  SvarSlett
 4. Du trenger ikke vispe ganashen den blir fin av sjokoladen og kremfløten. Du kan godt smelte de to ingrediensene sammen. Det at ganashen er blank på bildet er fordi den er helt fersk. Den smelter ikke med det første ;) Når den stivner litt til blir den litt mattere i fargen.

  Håper du får det til!

  Så fint at du syr på bestilling! Jeg sender deg en mail når masteren er unnagjort!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Grab This Widget