mandag 14. februar 2011

KULTURSPRELL LOGO FERDIG

KulturSprell_72dpi_for_nett

Nu er KulturSprell logoen til Bergen Kommune i boks! Hurra! Den de valgte var en skisse der jeg testet ut gjennomlysning på en sjablong med teksten skåret ut. Så i utgangspunktet er logoen et foto, men jeg har bygget opp teksten på nytt for at den skal være litt klarere. Det trengs fremdeles litt plukking og tweaking på bokstavene, men selve uttrykket og formen er på plass. Er litt vittig, den ligner jo ikke litt på det vi snakket om da jeg ble briefet, eller de første skissene. Da jeg for noen uker siden var nesten ferdig med en versjon de hadde valgt ut, lurte de på om de kunne gå tilbake til en av de andre skissene. Så det har tatt litt tid:)

Denne versjonen ble valgt ut etter at jeg bare lekte litt rundt fotografisk med måter å bruke sjablongen jeg hadde laget på. Det var ganske vanskelig å gjenskape fotografisk noe jeg hadde gjort tilfeldig med et lomokamera og lyssetting av sjablong, for så å ta bilde av en skygge. Vi holdt på noen timer for å få vinkel på lyssetting av tekst og fotografisk vinkel riktig i forhold til skissen Bergen Kommune hadde valgt. Den versjonen her er foto i bunn, men så måtte jeg legge på lomoeffekter i photoshop, for det fikk jeg ikke til når jeg brukte et godt kamera.

Idag har jeg forresten begynt med noe gøy. Jeg drev og klaget over at selv om jeg gjør masse på jobb i løpet av en dag, føler jeg aldri at jeg har gjort nok. Eller mer riktig: “Jammen jeg har jo så mye igjen som jeg har lyst å gjøre.” Så jeg fikk klar beskjed av min kjære å ikke fjerne de lappene der jeg har strøket ut det jeg er ferdig med. For da kan jeg se hvor mye jeg faktisk gjør og blir ferdig med i løpet av en uke. Igår leste jeg hos Hello my name is Heather at hun har begynt med Accomplishment lists, så det gjorde jeg idag. Og det var skikkelig gøy! Da fikk jeg se….rosa på hvitt at jeg faktisk gjør veldig mye ferdig i løpet av en dag. Og spesielt idag som jeg kunne putte på at kjempeprosjektet med logo var ferdig. Blir gøy å se hvordan den listen ser ut på fredag.

2 kommentarer:

  1. Så utrolig mye flott du lager! Jeg har vært inne på begge eplabutikkene dine - og har sett meg ut en del jeg skal spare til. Veldig moro!

    SvarSlett
  2. ooooh:) det var gøy for meg! tusen takk!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Grab This Widget