mandag 4. april 2011

SUGAR CRAVINGS

jente_gunvor_rasmussen28  13019064063231301906200645 1301906319553
My sister has great sayings. “If you don’t BUY candy, because you’re trying not to EAT candy, then you have to MAKE candy.”
She was making brownies, and I asked her why, because I knew she was banting and staying away from sugar in general. The cravings had gotten to her.

*Update April 5th*: This drawing set a new record I think:) It was sold after only 8 hours in my shop at Epla.no

5 kommentarer:

 1. I agree with your sister. But it is funnier to make the sweets yourself, so it's a win-win situation for me.

  SvarSlett
 2. So true!!! I love the illustration;) I'm a lucky owner of a "Hyggeligmonster";) Have a nice day!

  SvarSlett
 3. Hei! Jeg har snoka rundt i bloggen din en god stund nå (for her er så mye fint å se!) og blir så nostalgisk av de akvarellskrinene dine! Hvor er de fra? Jeg hadde noe lignende da jeg var liten og vil så gjerne ha slike fine metallskrin igjen, istedet for de teite plastskrinene! På forhånd takk for hjelpa! :)

  SvarSlett
 4. Juhu:) Tone: Så gøy! Godt å vite at de kommer til gode hjem:)

  Anne Louise: Hei hei! Det som ser eldst ut har jeg arvet av mamma, men det andre kjøpte jeg på Malepaletten eller Nordbye i Bergen, huker ikke hvlken av dem i farten. Jeg pleier vanligvis å kjøpe tomme skrin, for da kan jeg fylle på med de fargene jeg vil i stedet. Så nå har flere små metallskrin som jeg bruker hvis jeg skal reise og ikke nødvendigvis trenger 12 grønnfarger og 8 rosatoner, men bare trenger et par farger;)Bytter rundt på dem ut fra hvilke farger jeg ser at jeg bruker mest.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Grab This Widget